Netwerk voor mantelzorgers, van maandag tot zondag

Guido V.

zorgt voor partner met MS

In goede en kwade dagen....
Na een goed leven, waar mijn echtgenote toch een groot aandeel in had is het nu niet meer dan normaal. Nooit aan getwijfeld..

Update van 03/5/21

Mijn echtgenote en ikzelf zijn beiden voor de eerste keer gevaccineerd en de vakantieplannen komen weer boven drijven. We slaan er ons vrij goed door en hopen dat we snel weer naar het normale ( bij benadering) terug kunnen. Er is zoveel weggevallen gedurende deze lange virusperiode. Af en toe eens samen wandelen of (voor mij) fietsen. Alle groepsactiviteiten werden natuurlijk stopgezet en ik vraag mij af of deze allemaal weer terug zullen worden opgestart. Op naar de toekomst....


2 | mensen      0 | Reacties

Update van 07/9/20

Sinds gisteren terug van de jaarlijkse fietstrekking. Slechts 5 dagen dit jaar. Ook hier heeft Covid zijn invloed op, al zal de leeftijd (68)n ook wel beginnen wegen zeker. Langs de nederland-belgische grens de Dodendraad opgezocht. Tijdens wereldoorlog 1 hield deze hoogspanningsdraad de belgen gescheiden van het neutrale Nederland.
Toch een tocht van gemiddeld 100km per dag en dit gedurende 5 dagen, met pak en zak op de fiets. Geen elektriek maar pure beenpower. Ik ben er fier op.


3 | mensen      0 | Reacties

Update van 09/6/20

Heb ik laatst beweerd dat alle jaren op elkaar beginnen te lijken? Ja wadde....ik neem dat terug. Ik ga hier niet beginnen klagen hoor, we zijn nog gezond, we mogen terug buiten en dat doen we ook onder alle gestelde voorwaarden. Alle vakanties tot nu toe zijn gecanceled. Overal heb ik "vouchers" staan. Niet naar Barcelona...niet naar Duitsland en niet naar Cornwall in Engeland. Ik loer de ganse dag op internet naar geschikte locaties in het binnenland of eventueel buitenland als het maar in 1 dag bereikbaar is.
Van overal beginnen ze al een tweede golf van het virus aan te kondigen voor de nabije toekomst. We zien wel. Zolang we zelf maar gezond blijven, want thuis zou dat redelijk fataal kunnen zijn.
Hou jullie taai en gezond en tot later.


3 | mensen      0 | Reacties

Update van 04/9/19

Bijna 4 maanden verder als mijn vorige update. De jaren beginnen op elkaar te lijken. We hebben ondertussen 3 samana vakanties achter de rug en we gaan binnenkort nog naar Verbania (Lago Maggiore) op eigen houtje. We waren ook al aan de Moezel dit jaar. Mij hoor je niet klagen. In Egmond aan Zee (Nederland) hebben we de eerste hittegolf ondergaan. Het was er gelukkig iets minder warm dan in het binnenland. Een erg leuke vakantie trouwens. Ook in Bad Peterstal was het weer aangenaam vertoeven. Leuke bende daar. Ik besef dat ik met mijn stukjes steeds in herhaling val, maar liever melding maken van leuke dingen dan over negatieve ervaringen te moeten melden. Groetjes en tot later.


2 | mensen      1 | Reacties
Veerle C. liet een reactie achter

Beste Guido,

Ik ben Veerle , en ik baat samen met mijn man Finca Corasol uit in Malaga. We beginnen ondertussen aan ons 5 de seizoen. Ik dacht dat je eens gereageerd had voor ervaringen .
Kijk gerust eens op onze website www. Fincacorasol.be of kijk eens op onze Facebookpagina . Of je mag ons steeds contacteren op +32 477 239028.
Grtjs


Update van 20/5/19

De vakanties zijn van start gegaan. Zopas een "mantelzorgvakantie" ondergaan. What's in a name? Ik had een voor mij wel iets actievere vakantie verwacht, maar gezien de leeftijd van de overige deelnemers zat dat er echt niet in. Waarvoor alle begrip trouwens. Op het eind van de week kwam ik belezen en volledig uitgerust thuis. Er waren gewoonweg geen andere opties. Binnen 20 jaar doe ik dit misschien nog wel eens.....


2 | mensen      0 | Reacties

Update van 11/2/19

Donderdag begrafenis van een zeer goede vriend. Is dat eigen aan het ouder worden? Survival of the fittest? Het plotse overlijden is hard aangekomen. Eén van de linken in mijn vriendenkring is afgebroken. De muren rondom ons worden steeds nauwer. Geef me maar vlug veel zon en ruimte om te fietsen. Het is tijd voor een nieuwe lente.


3 | mensen      0 | Reacties

Update van 07/1/19

Het nieuwe jaar is vertrokken. Graag zou ik iedereen het beste wensen, maar ik vind dat vaak zo geforceerd en overtrokken. Doe ermee wat jullie willen maar we zullen het toch allemaal zelf moeten waar maken. Een nieuw jaar dus, een nieuwe lente en zomer die eraan komen. Nieuwe vakantie's plannen en de winter wegduwen. Ben ik nu toch goei voornemens aan het kweken? Foei...


4 | mensen      0 | Reacties

Update van 17/12/18

De kerstboom staat en mijn gemoed ligt neer.
Daar is dat foute eindjaar weer.


5 | mensen      3 | Reacties
Marc V. liet een reactie achter

Je hebt een heel mooi kortgedicht gemaakt. Bedankt

Guido V. liet een reactie achter

Niet panikeren hoor. Ik hoiu gewoon niet van deze periode. Dat is een jaarlijks verschijnsel. Bedankt voor uw reactie. Beste wensen en een dikke knuffel terug.

Elisabeth P. liet een reactie achter

Helaba, niet doen zenne. Je bent niet alleen en desondanks dat we elkaar niet zien of kennen zijn we er voor elkaar. Dikke knuffels


Update van 19/11/18

Gisteren hadden wij een restaurantdag met de "Ms-liga Oost Brabant". Massale opkomst en groot succes. Gisteren de ganse dag gewerkt. Vandaag heel moe maar voldaan. Met de opbrengst organiseren wij allerhande aktiviteiten voor de Ms-patiënten en hun begeleiders gedurende het ganse jaar.


4 | mensen      0 | Reacties

Update van 16/10/18

Wat een geweldig weer. Half oktober en nog steeds zomer en nu draaglijker dan in de hoogzomermaanden. Leuke vakantie in Kirchberg achter de rug (zelfde hotel als Samana-Leuven in augustus). Nu komt er weer een periode aan van plannen naar de toekomst toe. We zullen doorgaan.....


4 | mensen      0 | Reacties

Update van 07/8/18

De hittegolf loopt eindelijk op zijn einde. De voorbije periode zijn we goed doorgekomen. De vakantie in het Zwarte woud was goddelijk. Warm maar draaglijk, sfeervol en plezant. Monique staat weer voor de jaarlijkse vier weken Melsbroek. De beloning achteraf gaat door in Oostenrijk. Lang leve de zomer (al mag het iets minder zijn).


4 | mensen      0 | Reacties

Update van 25/6/18

Op 6,7en8 juli een weekendje fietsen met de club in Saarburg. Dank U dochter dat je dit voor mij mogelijk maakt. Van 13 tot 20 juli met Samana naar het Zwarte Woud. Goede vooruitzichten dus. Na het fietsen hoop ,ik op een weekje rust in Duitsland. De conditie is ok, maar Saarburg beloofd een zwaar fietsweekend. Daar leven en trainen we toch voor!


4 | mensen      0 | Reacties

Update van 08/5/18

Terug naar Neuerberg geweest met Samana. Net zoals vorig jaar een fantastische groep. Geweldige sfeer. Leuke vakantie.
Monique gaat vanaf 18 mei voor een weekje mee naar Middelpiunt (Middelkerke) en wel zonder mij als begeleider. Als dit lukt is er weer een stap vooruit gezet. Niet dat ik niet graag meega, maar een weekje zonder is ook wel eens leuk. Effe tot rust komen en zeker veel fietsen. Voor mijn vrouw is dit een sprong naar meer zelfstandigheid. Positief dus.


6 | mensen      0 | Reacties

Update van 26/3/18

Als ik de schrijfsels van de laatste jaren eens overloop, merk ik dat dezelfde ideeën steeds terugkomen. Het voorjaar steekt eindelijk zijn kop ,op en eindelijk is er weer de zin om iets te pennen. Als ik zie dat al enkele jaren alles blijft zoals het was en zich steeds herhaalt kan ik enkel maar positief vooruit kijken en hopen dat alles zich zo voortzet.
We hebben een mid-weekje gehad in de B&b Altijd Genieten in Damme. Het weer was niet altijd top maar toch kan ik dit alleen maar aanraden. Dicht bij de zee, dicht bij Brugge en dicht bij Nederland. Top bestemming.
Nu een weekje Neuerburg in het vooruitzicht (Samana CM) net zoals vorig jaar. Toen zeer goed bevallen en ideaal om even tot rust te komen.
Wij blijven voor ons beiden zorgen, zoals het hoort.


7 | mensen      0 | Reacties

Update van 10/2/18

Vandaag is het Carnavalstoet in Tienen. Reden te meer om rustig binnen te blijven. Het fenomeen Carnaval heb ik nooit begrepen en de fun ervan heb ik nooit ingezien. Laat deze kelk maar aan mij voorbijgaan. Ik gun het wel aan de mensen die het leuk vinden, maar bekijk het dronken en marginaal gedoe toch met een zekere argwaan.
Gelukkig is er cross op de Tv. Grts.


6 | mensen      0 | Reacties

Update van 02/2/18

Deze morgen het verkeerde been eerst gebruikt. Dat gevoel hoeft echter niet de ganse dag te duren. Na de boodschappen aan het middagmaal begonnen. Nu staat het beslag klaar voor de pannenkoeken. Het is immers Lichtmis vandaag. Je ziet alles komt weer goed.


6 | mensen      0 | Reacties

Update van 05/1/18

De feestdagen zijn voorbij, de lastigste periode van het jaar is zo goed als achter de rug. Vandaag bezig geweest met de vakantieplanning van het jaar 2018. Het ziet er goed uit. De vakantieboek van Samana bied verschillende mogelijkheden. Daar kikkert een mens een beetje van op. We hebben besloten zo vaak te gaan als we kunnen, zolang we nog kunnen. Verder loopt alles hier zijn grijze gangetje....laat de lente maar komen.
Hoog tijd trouwens dat ik mijn fiets nog eens uithaal.


7 | mensen      0 | Reacties

Update van 07/12/17

Hopelijk is het rap 2018. De maand december hoeft voor mij niet.


12 | mensen      2 | Reacties
Guido V. liet een reactie achter

Bedankt voor de fijne gedachten Anne. Je kan zien aan de update van vandaag dat ze een goed effect hebben gehad. We gaan er weer voor....

Anne V. liet een reactie achter

December vind ik ook niet leuk. Maar nu beginnen de dagen al te lengen en zijn de eerste tekenen van de aankomende lente al merkbaar. Ik kijk er erg naar uit om terug in de tuin aan de slag te kunnen. Daar ontspan ik van. Nu lijkt het alsof ikalleen maar met mijn taken als mantelzorger bezig ben.
Groetjes, Anne


Update van 28/9/17

Het vakantiejaar afgesloten met een weekje op vankantiepark L'Accolade, Ile d'Oleron (Frankrijk). Zeer goed aangepaste bungalows en andere accomodaties. De uitbaters zijn beiden Nederlandse kinesisten. Desgewenst kan je er steun en zorg krijgen. Prachtige omgeving en veel aandacht voor toegankelijkheid over het ganse eiland. Het is wel 860 km ver. Voor de durvers een absolute aanrader.


7 | mensen      0 | Reacties

Update van 24/6/17

We hebben onze dagen goed weer in Friesland gehad. Iets minder heet dan hier en verkoeling van het vele water in de omgeving. De aangepaste kamer in Hotel Galamadammen is prima. Veel ruimte en een volledig aangepaste rolstoeltoegankelijke badkamer. Indien er iemand zin heeft om ook te gaan, wel vragen achter de aangepaste kamer: 202. Aanrader. Het hotel is terug te vinden via Google.


8 | mensen      1 | Reacties
jacqueline v. liet een reactie achter

fijn dat jullie zo genoten hebben van de vakantie, groetjes jacqueline


Update van 08/6/17

Na een paar weken met rugklachten, eindelijk beterschap. Hopelijk zet de verbetering zich door. Binnenkort weer een midweekje weg. We gaan naar Friesland op eigen houtje. Hotel Galamadammen in Koudum. Heel mooie streek daar. Met een paar dagen goed weer zijn we al gelukkig. Dan kunnen we een stukje elfstedentocht doen. Later meer hierover....


9 | mensen      0 | Reacties

Update van 26/4/17

Vorige week met Samana Leuven naar Neuerburg (Eifel, Duitsland) geweest. Heel leuke vakantie. Niet te zwaar, toffe locatie en uitstappen. Zelden zo een goede sfeer meegemaakt op verlof. Iedereen had contact met iedereen. Een aanrader voor wie niet te lang in de bus kan blijven zitten, je bent er al in 3 uur. Het hotel is volledig aangepast en de service is ok.
Noteren voor volgend jaar.....


7 | mensen      0 | Reacties

jacqueline v. liet een reactie achter

dank u voor het hartje, geeft steun. Mijn man heeft een spierziekte, kan dus moeilijk lopen


Update van 03/2/17

Gisteren al voor de derde keer gaan fietsen dit jaar. Het werd stilaan tijd. De donkere en koude kerstperiode is gelukkig achter de rug. De dagen brengen al later en meer licht. De pannenkoeken van lichtmis zijn al verteerd. Nieuwe plannen voor het jaar krijgen vaste vorm en het humeur krijgt hierdoor ook weer een boost.
Ik zit in een testfase met hoorapparaten. Niet zo evident als je zelf muziek speelt. Het valt eigenlijk reuze mee. De wereld leeft weer met een vat vol verassende en vergeten geluiden. Zelfs het geluid van mijn gitaren is nieuw en vraagt een serieuze gewenning in de hersenen. Ik hoor zelfs weer vogeltjes.
Laat de lente nu maar komen.
Denk ik nu te veel alleen aan mezelf? Nee hoor, mijn vrouwtje is ook nog steeds (relatief) ok. Anders zou dit opgewekt gevoel er niet zijn en in de nieuwe plannen voor 2017 zit zij nog steeds op de eerste rij.


7 | mensen      0 | Reacties

Update van 07/12/16

Vorige week vrijdag een optreden gegeven in Leuven Centraal. Erg onder de indruk. Om de gevangenen ook een paar uur amusement te geven hebben we toegang gekregen tot de duistere gangen en trappen. Is dit ook geen vorm van mantelzorg? Deze mensen zullen wel aan iets schuldig zijn, maar hebben toch ook recht op wat menselijke warmte. Ik was blij dat we dit gedaan hebben ( en ook dat we terug buiten zijn geraakt). Ik ben geen fan van Kerstmis en eindejaar, maar dit had wel de juiste spirit.


4 | mensen      0 | Reacties

Update van 21/10/16

Nog een weekske Ter Duinen er bovenop gedaan. Nu wel heel moe. Najaarsblues? Te veel vakantie achter mekaar kan ook heel vermoeiend zijn. Effe rustig aan doen.


4 | mensen      0 | Reacties

Update van 06/10/16

Pas terug van een week vakantie in Oostenrijk. Hotel Weisseespitze in Kaunertal heeft ons een tijdje kunnen verwennen. Aangepast hotel, volledig toegankelijk (zelfs de wellness en het zwembad) met lekker (en veel) eten. Voor de wandelingen in de bergen kon Monique gebruik maken van een Swiss-track. Deze trok de rolstoel alle bergen op, ook over minder goede wegen. Voor wie nog iets avontuurlijks wil en kan doen, een echte aanrader. Laat de winter nu maar komen....


4 | mensen      0 | Reacties

Mieke . liet een reactie achter

Thema's zoals mantelzorg kunnen niet genoeg aandacht krijgen Guido ;-)! En al een geluk dat jij zo'n goede spreekbuis bent!


Update van 23/8/16

Vandaag enkele exemplaren van "Raak" toegestuurd gekregen. Weer een intervieuw over mantelzorg. Na Maczima en Visie nu dus Raak van de KWB. Ik begin schrik te krijgen voor overexposure. Mij best een beetje uit de media weghouden nu. (Graptjen hoor).


4 | mensen      0 | Reacties

Update van 30/7/16

Terwijl Suikerrock over en door de stad raast zitten wij rustig thuis te babysitten op de hond (puppy) van de zoon. Niet dat we ons afsluiten van het gebeuren hoor, maar meer dan een wandeling langs de randanimatie en de kraampjes en foodtrucks zit er niet meer in. Het lawaai is niet meer aan mij besteed. Door zelf jaren muziek te spelen zijn mijn oren niet meer in staat om een dusdanige portie geluid te verwerken. De vakantieweken komen er stilletjes aan en dat duwt ons vooruit.


3 | mensen      0 | Reacties

Update van 23/6/16

Vandaag, dag van de mantelzorg. Proficiat aan alle mantelzorgers. Het kan niet genoeg herhaald worden. Niet specifiek voor mij, want mijn leventje draait rustig door. Regelmatig een activiteit of een vakantieperiode. Maar als ik die verhalen van anderen lees voel ik vaak een groot respect voor mensen die zoveel belangeloos voor elkaar doen.
Maar ach ja, wie maalt erom, het is alle dagen wel een dag voor iets of iemand. Niemand die er nog echt aandacht aan schenkt.


3 | mensen      0 | Reacties

Update van 25/3/16

Hopla!! Ik ben mantelzorger van de week. Leuk natuurlijk. Maar daarom ben ik geen sikkepit beter dan al die andere mantelzorgers hier. Alles loopt toch gewoon door. Groetjes iedereen.


3 | mensen      0 | Reacties

Update van 16/3/16

Op 1 april gaan we voor de tweede keer voor enkele dagen naar Domburg (Nederland). Volledig op eigen houtje, zonder verpleging, zonder hulp van buitenaf. Mijn echtgenote is dermate verbeterd dat dit nu kan. Er is zelfs al een vakantie in Oostenrijk geboekt voor september. Een leuk hotel gevonden dat al prijzen heeft gewonnen voor zijn toegankelijkheid. Mooie vooruitzichten dus. Het fietsen is ook weer opgestart en op muzikaal vlak komt er ook wel wat los. Positieve update vind ik dit.


2 | mensen      0 | Reacties

Update van 10/10/15

Een grote groep hier aan zee. Al voor een muzikaal intermezzo gezorgd met veel meezang en meeval. Fris maar zonnig, zo dadelijk wandelen naar de dijk.


2 | mensen      0 | Reacties

Update van 05/10/15

Tijd voor een update. Volgende vrijdag nog eens voor een weekje naar zee met ziekenzorg. Ik kijk er naar uit. Alles gaat goed hier, maar een weekje weg is toch altijd meegenomen. Uit ervaring weten wij wat ons te wachten staat.


3 | mensen      0 | Reacties

Update van 24/6/15

Dag van de mantelzorger is voorbij gegaan zonder er iets van te merken. Er was vanalles te doen, maar niets kwam in aanmerking voor mij (ons). Bokrijk duurde te lang voor de partner en de mantelzorgcafé's vallen altijd slecht (wegens verpleging en kiné die dan langs komen. Goed bedoeld, maar niet voor mij. Jammer....


1 | mens      0 | Reacties

Guido V. liet een reactie achter

Dag van de mantelzorger is voorbij gegaan zonder er iets van te merken. Er was vanalles te doen, maar niets kwam in aanmerking voor mij (ons). Bokrijk duurde te lang voor de partner en de mantelzorgcafé's vallen altijd slecht (wegens verpleging en kiné die dan langs komen. Goed bedoeld, maar niet voor mij. Jammer....


Update van 24/6/15

Oude klachten steken terug de kop op. Ik werd meer dan 20 jaar geleden al eens van Hernia geopereerd en nu zijn de rugklachten er weer. Een kuur ontstekingsremmers en een portie kiné. Hopen dat het weer (relatief) goed komt. Voor de rest alles ok. Vrouwke voelt zich goed en ziet er content uit. We doen wat we kunnen en trachten al naar de volgende vakantie.


1 | mens      0 | Reacties

Update van 22/6/15

De vakantie in Italie (Verbania - Lago Maggiore) was heel leuk. Ok, de trip met de bus is zwaar en zeker voor de patiënt, maar de rust en de ervaringen achteraf lonen zeker de moeite. De groepssfeer doet enorm veel deugd. Je kan je verhaal eens kwijt en het gevoel niet alleen te staan doet enorm goed. Zolang we kunnen zullen we zeker nog mee gaan en hopelijk zitten we nog voor jaren gebeiteld.


1 | mens      0 | Reacties

Update van 18/5/15

Lees vandaag in de krant dat het hoofdzakelijk vrouwen zijn die aan mantelzorg doen. Dan kan ik des te meer fier zijn om als man tot deze orde te behoren. Het is niet altijd even leuk maar diep vanbinnen voelt het toch goed...


2 | mensen      0 | Reacties

Update van 18/5/15

Lees vandaag in de krant dat het hoofdzakelijk vrouwen zijn die aan mantelzorg doen. Dan kan ik des te meer fier zijn om als man tot deze orde te behoren. Het is niet altijd even leuk maar diep vanbinnen voelt het toch goed...


2 | mensen      0 | Reacties

Update van 17/4/15

Wat last van artrose en tenniselleboog. Gelukkig geen hinder bij het fietsen. De reis naar Verbania (Lago Maggiore) komt dichterbij. We kijken er naar uit. Het blijft spannend (het zou eigenlijk ontspannend moeten zijn) in afwachting hoe deze trip zal verlopen, maar we wagen het er toch weer op en mijn vrouwke is ok, dus het zal wel meevallen.
Leven van dag tot dag en pakken wat zich aandient....Carpe diem (ondanks alles)!!


2 | mensen      0 | Reacties

Update van 31/3/15

Vandaag ondanks het stormweer toch naar de markt geweest. Happy face.....


1 | mens      0 | Reacties

Update van 04/2/15

Al een paar weken niet meer gefietst. Nu begint het toch erg te kriebelen. Het weer, een loopneus en andere (mantelzorg)activiteiten houden mij voorlopig uit het zadel. Het zal binnenkort toch wel iets beter worden buiten zeker?
't Vrouwke doet het goed de laatste tijd. De vermetele pogingen om toch een paar stapjes te zetten met de rollator leveren een resultaat op. Niet te geloven na 4 jaar rolstoel. Alle beetjes geven toch weer wat hoop naar de toekomst toe....


1 | mens      0 | Reacties

Nicole S. liet een reactie achter

Neen, zeker niet opgeven. Hoe meer je naar zo'n dingen gaat, hoe groter de kans dat je mensen leert kennen. En een goede babbel doet altijd deugd.


Nicole S. liet een reactie achter

Dag Guido, neen ik was niet aanwezig op die receptie. Was het de moeite?


Nicole S. liet een reactie achter

Goed dat je zo blijft buitenkomen Guido! Een momentje voor jezelf is belangrijk. Diegene waar we voor zorgen genieten er ook van als we zelf gelukkig zijn.


Update van 25/1/15

Gisteren een leuk muziekoptreden gedaan met mijn broer. Al mijn ganse leven is dit de ideale uitlaatklep. De kick van het muziek maken en beleven is de beste ontstresser die er is.
Vandaag wel een beetje moe van te weinig slaap, maar de voldoening zindert nog een beetje na en we houden het rustig vandaag. Voor de rest alles ok hier. Het loopt zoals het al een paar jaren loopt, dus ok.


1 | mens      0 | Reacties

Update van 02/1/15

De feesten zijn achter de rug. Goe geweest, maar voor mij hoeft dat eigenlijk allemaal niet. Nu de kerstboom weer inpakken en alles wordt weer normaal. Al een toerke gaan fietsen dit jaar, want ik moet in goede conditie blijven. Laat 2015 maar komen....
Zolang mijn echtgenote stabiel blijft, zal het allemaal nog wel lukken.


1 | mens      0 | Reacties

Update van 23/12/14

Vanmorgen veel volk ontmoet op de markt. De laatste boodschappen voor het kerstfeest gedaan. 't Vrouwke fleurt op als ze eens buiten kan en eens iemand anders ziet (dan mijzelf). We gaan dan ook zo veel mogelijk samen erop uit. Vermoeiend maar ok....


1 | mens      0 | Reacties

Guido V. liet een reactie achter

Hier wil ik nu toch de eerste zijn. Aan alle collega's mantelzorgers een zalig kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar. Genoeg moed en kracht om er in de mate van het mogelijke toch een goed jaar van te maken.


Update van 15/12/14

Concerten goed geslaagd. Volgende week toch wat rustiger. Waren kerstmis en nieuwjaar al maar voorbij....


1 | mens      0 | Reacties

Update van 09/12/14

Drukke week. Bijna elke avond iets te doen. Vanavond gespreksgroep partners van Ms-patiënten.....Zou ik wel gaan? Of rustig voor de TV blijven zitten.
Volhgend week-end 2 concerten met het koor (samen met de echtgenote). Soms wordt het echt wat te veel....moe...moe...moe...


2 | mensen      0 | Reacties

Update van 05/12/14

Binnen een uurtje zwemmen met de MS-liga in Tienen en vanavond naar Stacey Kent in CC Hasselt. We zullen weer moe zijn vanavond maar het is de moeite waard....
Morgenavond een avondje uit: Ierse avond in Zoutleeuw. Wel solo, maar dat mag ook wel eens!!


1 | mens      0 | Reacties