Netwerk voor mantelzorgers, van maandag tot zondag

Liesbeth V.

zorgt voor vader

Ik zorg voor mijn vader uit loyauteit en vanuit wederkerigheid. En uit respect voor wie hij was en wie hij is. Misschien ook uit medelijden en vanuit de overtuiging dat ik het leven kan verzachten voor hem.


11

Dragen Liesbeth een warm hart toe:
Kris G. , Marleen V. , Elisabeth N. , andre v. , aniana s. , Lies S. , Peter D. , Frederik B. , Sonja L. , MIREILLE W. , Bonami M.

Margot V. liet een reactie achter

Liesbeth, jij reageerde op mijn situatie, dat mijn mama trots op mij is omdat ik haar naast mij heb wonen - 't jammere is ... dat ze dat niet laat merken, dus ... ik veronderstel dat en ik hoop dat, maar ... ze verteld veel aan vreemden (verpleging, zorg dialyse, samenkomsten van ziekenzorg, bejaarden, en andere verenigingen, ..., en dan weet ik het niet - maar ... je doet zoiets voor jezelf, het is gewoon iets positiefs en dat doet mezelf deugd, want 'k blijf vaker thuis (voor haar) dan dat ikzelf zou willen


Elisabeth N. liet een reactie achter

Bedankt voor je warm hart Liesbeth, ik heb voor jou ook heel veel respect en daarom doe ik het ook voor beide ouders... ik hoop ze toch nog een tijdje bij mij te kunnen houden en zou er alles voor over hebben.