Netwerk voor mantelzorgers, van maandag tot zondag

Katrijn G.

zorgt voor vriend met Parkinson

Liliane 62 Parkinson en ik zijn al jaren vriendinnen, zij heeft begeleiding van Beschut Wonen, Duffel . Ik was zelf ook in BW en heb al een hele weg afgelegd met Liliane, ups en downs, vreugde en verdriet gedeeld in alle vertrouwen. Nu ik zie dat zij dankzij haar ziekte toch wel achteruitgaat, blijf ik haar graag bezoeken en ondersteunen.


15

Dragen Katrijn een warm hart toe:
Mieke . , Lut S. , Lisa L. , Marleen V. , Jonas G. , Frederik B. , Sonja L. , Liliane L. , Anne V. , Gerd D. , Martina V. , Christel A. , Yumi C. , Darius Z. , Lode V.

Update van 19/10/18

Liliane is nu in een rustoord. Wegens verder weg kan ik haar moeilijk bezoeken. Ik kan haar toestand niet meer goed opvolgen en het contact is moeilijker en niet meer zo intens. Ze heeft nog steeds een plaatsje in mijn hart, maar ik heb nu ook een vriend. Ik kijk terug op een gelukkige mantelzorgperiode met Liliane. Spijtig van de afstand, maar ik denk wel dat ze er goed verzorgd word en daar een nieuw leven opbouwt nu. Loslaten is wat ik probeer, maar ik mis haar soms wel een beetje en dan denk ik terug aan de mooie persoon die zij is en blijft voor mij. We gaan gewoon elk onze eigen weg nu terug.


3 | mensen      0 | Reacties

Anne V. liet een reactie achter

Is Liliane nog steeds in het ziekenhuis? Hoe lang duurt het om de medicatie aan te passen? Mijn partner is vorige zondag opgenomen in het ziekenhuis, ook om zijn medicatie aan te passen. Ik ben benieuwd hoe dat zal gaan.
Sterkte !

Katrijn G. liet een reactie achter

Sorry dat ik zo laat reageer, ik hoop dat de medicatie aanslaat bij je partner en dat ze de juiste dosis snel vinden. Meestal duurt het wel even voor het helemaal inwerkt, maar door regelmatig in te nemen, kan hij hopelijk toch stabiliseren. Dit wordt allemaal wel opgevolgd meestal, zeker als hij in het ziekenhuis is, en wordt bijgestuurd...
Met Liliane gaat het met veel ups en downs. Misschien heb je nu ook meer tijd voor jezelf dat je partner int ziekenhuis is, of ga je hem veel bezoeken? Hij zal wel in goede handen zijn. Hoop dat hij zelf ook goed meewerkt. Hou me op de hoogte X Katrijn


Update van 12/1/18

Het was ons feestje om het oudjaar met z'n tweetjes te vieren. Ze heeft er duidelijk van genoten, ik had spaghetti gemaakt, dat kan ze goed slikken. Om twaalf uur viel ze in slaap,terwijl het vuurwerk was. Ze is eens weggeweest uit de kliniek en knapte er helemaal van op terwijl ik blij was met haar gezelschap thuis. Het was een belangrijk jaar geweest en een goeie start van het nieuwe.


5 | mensen      0 | Reacties

Update van 16/11/17

We hebben deze week samen veel tijd doorgebracht, maar ook met andere mensen gesproken. De stemming was goed, maar ik ben blij dat ik terug thuis ben. Met Liliane praten is ook wel altijd een beetje thuis-komen. p.s. ik ben de cursus aan het volgen en het helpt mij om steun te vinden in de lege uren dat ik alleen ben


9 | mensen      0 | Reacties

Update van 04/10/17

Het gaat al 3 maand niet goed nu en L. is uiteindelijk opgenomen in de kliniek. Nieuws van de dokter: we gaan je medicatie aanpassen. Na veel afzien gaat men er uiteindelijk iets kunnen aan doen. Ik kan alleen maar hopen dat de medicatie zal werken. Het is een heftige periode geweest en ik voelde dat ik zelf afstand moest nemen om niet te worden meegesleurd. Door de pijn was L. niet meer zichzelf. Nu vraagt ze regelmatig naar mijn bezoekjes.


5 | mensen      0 | Reacties

Update van 13/6/17

Ik had haar gezegd dat ik vandaag niet langskwam en toen mijn taak voor school af was, belde ik haar om te vragen of ik toch mocht langskomen: een wandelingetje voor mij. Ze was naar Blokken aan't kijken, ze heeft die tv nog niet lang. Ik dacht dat ze het wel gezellig had, ze zei dat ze pijn had en dat ze haar moeder gaat bezoeken. Ze zal goed slapen vannacht, dacht ik en was na een kushandje weer weg, in gedachten verzonken...Ik dacht vooral: nu gaat alles goed.


10 | mensen      0 | Reacties