Netwerk voor mantelzorgers, van maandag tot zondag

Terug

Kom naar het ‘Forum van de patiënt en mantelzorger’!

Het valt niet te ontkennen dat mensen met een chronische ziekte en hun mantelzorgers een heel belangrijke rol spelen in onze samenleving. Al meer dan 65 jaar geeft Samana (vroeger Ziekenzorg CM) aan hen de stem en de steun die ze verdienen.

Op zaterdag 29 september in het Elisabeth Center te Antwerpen culmineren al hun inspanningen in het ‘Forum van de patiënt en mantelzorger’, hét evenement voor mensen met een chronische ziekte en mantelzorgers. Deze dag staat bol van lezingen en workshops. En er is ook een boeken– en patiëntenbeurs.

Wouter De Prez komt getuigen over zijn mantelzorgsituatie, Saartje Vandendriessche presenteert ons ‘vakantiesalon’ en Sabine De Vos komt er haar nieuwste ‘K-boek’ voorstellen. In dit boek combineert ze haar persoonlijke strijd tegen baarmoederhalskanker, met heel wat tips en tricks voor kankerpatiënten.

Geniet ook nog van …

  • Sluitstuk actie ‘goedkopere medicatie nu’!

Kom kijken naar de onthulling van een kunstwerk gemaakt uit duizenden lege medicatiedoosjes, naar aanleiding van onze actie ‘goedkopere medicatie nu’. Om 11u wordt dit kunstwerk onthuld op het stationsplein voor de Zoo. We vragen hierbij aandacht voor de te hoge prijzen van bepaalde medicamenten. Meer info over de actie? www.samana.be/actie-goedkopere-medicatie

  • Benefiet

‘s Avonds vindt het Benefietconcert met niemand minder dan Stan van Samang plaats. Hij brengt zijn nieuwste show ‘Op de schoot’ in de prachtige Koningin Elizabethzaal. Koop nog snel tickets: www.samana.be/op-de-schoot-bij-stan-van-samang.

Hier vind je meer info over het ‘Forum van de patiënt en mantelzorger’!

actua      1 reactie       19 september 2018
Ilse J. liet reactie achter

Programma met interessante workshops en lezingen

Diabetes onder de loep

14 november was het Wereld Diabetesdag. Maar wat houdt die ziekte nu juist in? Welke misverstanden bestaan er en hoe …

gezondheid      0 reacties

Gratis online cursussen

Veerkracht is enorm belangrijk, zeker voor mantelzorgers. Daarom organiseert Samana online infosessies om jouw veerkracht te versterken. Het enige wat je …

vrije tijd      0 reacties