Netwerk voor mantelzorgers, van maandag tot zondag

Terug

Gezocht: mantelzorgers voor medewerking aan thesis

Cindy Vanderper is laatstejaarsstudent binnen de opleiding Management en Beleid in de Gezondheidszorg aan de Universiteit van Gent. Voor haar thesis doet ze onderzoek naar de sociale, emotionele en economische impact van mantelzorg op de mantelzorger.

Uit haar literatuurstudie bleek al dat mantelzorg een belangrijke pijler is binnen de gezondheidszorg. En dat het belang ervan in de toekomst enkel zal toenemen. Daarom is het nodig mantelzorgers te erkennen, begeleiden en hen van de nodige ondersteuning te voorzien. Cindy wil met haar thesis de psychologische en fysiologische klachten van mantelzorgers in kaart brengen.

Ook je steentje bijdragen? Vul de online vragenlijst in! Het duurt ongeveer 15 minuten.

beleving      2 reacties       05 december 2019
Hubert V. liet reactie achter

Indien je specifieke vragen hebt, of een vragen lijst wil ik die best invullen. Online lijkt de vragenlijst niet aangehecht.

NOÊLA D. liet reactie achter

Proficiat Guido met de verzorging van je geliefde.
Ik wens je veel kracht en geduld bij dit mooie werk .
Ik wens jullie warme en liefdevolle Kerstdagen
en een nieuwjaar vol goed moed en genegenheid
van iedereen die jullie omringd.
Gr. De J.N;

Het verhaal van mantelzorgcoach Tania

Tien ervaringsdeskundige mantelzorgcoaches (EMC’s) gaan voortaan mantelzorgers uit hun buurt coachen om zo hun weerbaarheid te vergroten. Hier lees je …

belangen      0 reacties

Het verhaal van mantelzorgcoach Rita

Tien ervaringsdeskundige mantelzorgcoaches (EMC’s) gaan voortaan mantelzorgers uit hun buurt coachen om zo hun weerbaarheid te vergroten. Rita Nevelsteen is een van …

belangen      0 reacties