Netwerk voor mantelzorgers, van maandag tot zondag

Terug

Dag van de Mantelzorg

Op dinsdag 23 juni is het Dag van de Mantelzorg. Over heel Vlaanderen worden dan verwenmomenten of andere samenkomsten voor mantelzorgers georganiseerd.

Patrick Van Colen, voorzitter Ziekenzorg CM: "Als erkende vereniging voor mantelzorgers wil Ziekenzorg CM mantelzorgers op een degelijke en efficiënte manier informeren en hun belangen verdedigen waar nodig. Ziekenzorg CM wil mantelzorgers ook verademingskansen bieden om even aan de zorg te ontsnappen. Een voorbeeld daarvan zijn de vakanties voor mantelzorgers en zorgbehoevenden, waarbij de zorg door vrijwilligers wordt opgenomen."

"In de periode rond 23 juni doen we nog iets extra. Ziekenzorg organiseert dan, naar aanleiding van de Dag van de Mantelzorg in vele regio's in Vlaanderen waarderingsmomenten voor mantelzorgers als dank en erkenning voor hun engagement!."

Kijk wat er te doen is rond de Dag van de Mantelzorg.

beleving      0 reacties       03 juni 2015

Het verhaal van mantelzorgcoach Tania

Tien ervaringsdeskundige mantelzorgcoaches (EMC’s) gaan voortaan mantelzorgers uit hun buurt coachen om zo hun weerbaarheid te vergroten. Hier lees je …

belangen      0 reacties

Het verhaal van mantelzorgcoach Rita

Tien ervaringsdeskundige mantelzorgcoaches (EMC’s) gaan voortaan mantelzorgers uit hun buurt coachen om zo hun weerbaarheid te vergroten. Rita Nevelsteen is een van …

belangen      0 reacties