Netwerk voor mantelzorgers, van maandag tot zondag

Terug

Ben jij al lid van Samana?

Als mantelzorger kan je bij mantelzorgvereniging Samana terecht om op adem te komen in een begripvolle omgeving. Als je nog geen lid bent, vertellen we je graag waarom dat een goed idee is!

Ben je lid, dan kan Samana een gerichter aanbod op jouw maat aanbieden. Zo kunnen we nog beter voor elkaar zorgen, want momenten op maat zorgen voor energie en heerlijke herinneringen. Die wil Samana samen met jou maken: samen sterker!

Samana bekijkt de wereld vanuit het perspectief van mensen met een chronische ziekte of zorgbehoefte en hun mantelzorgers. Daarrond organiseert het met enthousiasme en trots tal van activiteiten en projecten die je weerbaarheid versterken en levenskwaliteit verbeteren. Om die doelstellingen te realiseren, vertrekt Samana altijd vanuit deze vier basispijlers:

  • ontmoeten,
  • ondersteunen,
  • versterken
  • en verademen.

Lees hier wat Samana precies voor jou kan betekenen. Rechtsboven op deze pagina vind je de knop ‘Lid worden’. Klik op die knop of hier om gratis lid te worden van de Samana-familie. Welkom! 

beleving      0 reacties       17 maart 2021

Het verhaal van mantelzorgcoach Tania

Tien ervaringsdeskundige mantelzorgcoaches (EMC’s) gaan voortaan mantelzorgers uit hun buurt coachen om zo hun weerbaarheid te vergroten. Hier lees je …

belangen      0 reacties

Het verhaal van mantelzorgcoach Rita

Tien ervaringsdeskundige mantelzorgcoaches (EMC’s) gaan voortaan mantelzorgers uit hun buurt coachen om zo hun weerbaarheid te vergroten. Rita Nevelsteen is een van …

belangen      0 reacties