Netwerk voor mantelzorgers, van maandag tot zondag

Terug

Gratis pralines voor mantelzorgers!

Zorg jij voor iemand? In je naaste omgeving of verder weg? Elke dag of af en toe? Geweldig! Bij Ziekenzorg CM vinden we dat jouw inzet als mantelzorger een doosje pralines verdient. Helemaal gratis, maar dubbel en dik verdiend. Geniet ervan!

In het kader van de Dag van de Mantelzorg willen we je een hart onder de riem steken en verwennen met een leuk doosje pralines. Vul voor 23 juni hier je adres* in en we bezorgen je het gratis cadeautje met de post of via onze lokale vrijwilligers. Haast je! Want we hebben nog maar 150 doosjes in de aanbieding.

Ben je zelf geen mantelzorger, maar ken je iemand die onze attentie verdient? Vul dan hier zijn of haar adresgegevens* in en wij verrassen hem of haar met onze leuke attentie.

Op deze manier willen we zoveel mogelijk mantelzorgers onze blijk van waardering geven. Help dit bericht verspreiden: deel dit artikel via mail of deel het berichtje op onze Facebook- of Twitterpagina.

Deze actie is afgelopen.

* De adresgegevens worden enkel gebruikt om het gratis cadeautje te bezorgen, niet voor commerciële doeleinden. De attentie wordt geleverd op de Dag van de Mantelzorger of een van de dagen erna.

belangen      8 reacties       17 juni 2016
Kris G. liet reactie achter

Ingevuld!

Annick B. liet reactie achter

Ingevuld, tof initiatief.

Annick B. liet reactie achter

Spijtig :-( niets ontvangen .

Mieke . liet reactie achter

Beste Annick, we hebben een beetje vertraging opgelopen. Maar eind volgende week wordt alles verstuurd. Onze excuses voor deze vertraging ;-)!

andree p. liet reactie achter

Dan was ik er zeker niet bij :( niets ontvangen

Margit P. liet reactie achter

idd een tof initiatief! Ook reeds 1/2 juni ingevuld en niets ontvangen ...

Mieke . liet reactie achter

Hey Andree en Margit, de pralines worden volgende week verstuurd ;-)! Dus je zal er alsnog van kunnen genieten!

Maria M. liet reactie achter

Mij ben je vergeten denk ik

Bespreek je mantelzorgtaak met je werkgever

Mantelzorg verlenen en je job met voldoende focus en toewijding uitvoeren, is niet vanzelfsprekend. Krijg je de combinatie niet onder …

werk      0 reacties

De erkenning als mantelzorger met of zonder sociaal recht: nieuw sinds 01/09/2020

Veel mensen zorgen voor een zieke partner, een kind met een beperking, een hulpbehoevend familielid of een bejaarde buur. Sinds …

wetgeving financieel      0 reacties