Netwerk voor mantelzorgers, van maandag tot zondag

Terug

Online training voor meer draagkracht

Mantelzorger zijn is niet altijd – of zelfs zelden – gemakkelijk. Samana, de organisatie voor mensen met een chronische ziekte en mantelzorgers, wil helpen door middel van een online training.

Zelfzorg voor mantelzorgers is een online training waarmee Samana je draagkracht wil vergroten. De training biedt theoretische uitleg van een experte, tips, oefeningen en getuigenissen van andere mantelzorgers. In negen sessies rond zeven thema’s – zoals grenzen stellen en steun vragen – leer je de balans tussen draaglast en -kracht bewaren en te zorgen voor jezelf. 

Vanuit je computer in je eigen kot doorloop je de sessies op eigen tempo en wanneer het voor jou past. Handig! De training kost 25 euro en wordt volledig terugbetaald voor mantelzorgers die lid zijn van de CM. Klik hier om jouw balans te vinden.

actua      0 reacties       07 mei 2020

Het verhaal van mantelzorgcoach Tania

Tien ervaringsdeskundige mantelzorgcoaches (EMC’s) gaan voortaan mantelzorgers uit hun buurt coachen om zo hun weerbaarheid te vergroten. Hier lees je …

belangen      0 reacties

Het verhaal van mantelzorgcoach Rita

Tien ervaringsdeskundige mantelzorgcoaches (EMC’s) gaan voortaan mantelzorgers uit hun buurt coachen om zo hun weerbaarheid te vergroten. Rita Nevelsteen is een van …

belangen      0 reacties