Netwerk voor mantelzorgers, van maandag tot zondag

Lucienne S.

zorgt voor partner met Parkinson

omdat hij mijn partner is en niemand er voor gekozen heeft om ziek te worden, we hebben ook de belofte gedaan in goede en kwade dagen. We hebben voor elkaar gekozen in liefde.

Liliane L. liet een reactie achter

Dag Lucienne, het is ondertussen twee jaar geleden dat jij je geliefde hebt moeten afgeven. Ik hoop dat je troost kan putten dat je er voor hem was en hij thuis kon blijven tot het laatst. Dat hoop ik ook te kunnen doen voor mijn moeder..


Update van 09/10/15

met grote spijt moet ik melden dat mijn lieve man in tussentijd overleden is , het is voor mij een grote troost dat hij rustig thuis in zijn eigen bed heeft mogen gaan ,zonder pijn want hij is stil in zijn slaap gestorven, na de laatste drie maanden verschrikkelijk achteruit te gaan. lucienne


4 | mensen      0 | Reacties

Lucienne S. liet een reactie achter

beste andre

ik moet je wel bewonderen dat je na al die jaren en je eigen gezondheidsoriblemen nog steeds de kracht hebt om je vrouw te verzorgen, maar zoals je schrijft de hulp die je krijgt doet veel en verlicht de zorg toch een beetje .

groetjes voor jullie beiden


andre v. liet een reactie achter

Lucienne,
Ik kreeg al een warm hart van U en dat is er nu een van ons beiden.Ook bij ons is het in goede en kwade dagen ,en die kwade duren nu al 15 jaar maar wij geven niet op.
Sterkte Lieve Lucienne !


Lucienne S. liet een reactie achter

Dank u wel


Patrick V. liet een reactie achter

Dat de liefde alle pijn mag overwinnen!