Netwerk voor mantelzorgers, van maandag tot zondag

Clementine L.

zorgt voor partner met dementie

Wij zijn 56 jaar getrouwd! Sinds verleden jaar werd vasculaire dementie geconstateerd en epilepsie. Hij is nu bijna 81j en heeft het laatste jaar veel in de kliniek gelegen. Hij gaat achteruit en de zorg wordt zwaar. Sommige dagen is het hopeloos, maar ik kan hem toch moeilijk aan zijn lot overlaten. Ik zie hem graag.


13

Dragen Clementine een warm hart toe:
Mieke . , Patrick V. , Marie P. , Lies S. , Peter D. , Marleen V. , Marleen B. , aniana s. , Ilse N. , Maria M. , Sonja L. , Lode V. , Bea W.

Marie P. liet een reactie achter

Wat erg om te horen! Heel veel sterkte Clementine!! Probeer het uiterste te halen uit jullie tijd samen!


Mieke . liet een reactie achter

Dag Clementine, veel sterkte gewenst!


Clementine L. liet een reactie achter

Vandaag bij de Neurologe geweest. Fijn mens, niets is haar teveel, als je vragen hebt is zij altijd bereid in een verstaanbare taal uitleg te geven.
Vandaag was het een vrij moeilijke dag, de neurologe zei ons dat mijn echtgenoot Willy, maximum 1 jaar nog zou kunnen thuisblijven, hij gaat fel achteruit. Het gaat rapper dan de dokter kon vermoeden. Het doet zo'n pijn te moeten horen dat ik hem zal moeten afgeven! . Ik heb het er zeer moeilijk mee, maar probeer er voor hem te zijn. Ben eigenlijk bang van de toekomst.


Clementine L. liet een reactie achter

Bedankt iedereen voor het warme hart, dit doet deugd, in zo een moeilijke periode en deze zal wellicht niet meer verbeteren. Maar ik wens aan iedereen heel veel sterkte toe.


Clementine L. liet een reactie achter

Dank je wel Mieke, dit kan zo'n goed doen ! Tinneke.